Truckfighters spiller i København i aften

Foto: Emma Alenbrand
Foto: Emma Alenbrand

Svenske Truckfighters er albumaktuelle med Mania der udkom tidligere på året. Pladen ligger godt i kølvandet på de foregående plader Gravity X (2005) og Phi (2007), og gennem årene, er anerkendelsen i fuzzrock-miljøet vokset støt. Nu får det danske publikum også mulighed for at høre numrene fra Mania live, når Truckfighters i aften, torsdag, giver koncert på Lades i København.

Truckfighters har omkring 250 koncerter på bagen, og bandet er specielt kendt for deres højenergiske live-optrædener. Sidste gang bandet gæstede København, var tilbage i 2007, hvor de supportede Fu Manchu på deres Europa-tour.

Support for aftenens koncert er københavnske Hjortene, der spiller stonerrock med inspiration fra bl.a.Fu Manchu og QOTSA.

Koncerten starter kl. 22., og entréen ligger på 40 kr.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar