Two Gallants spiller to koncerter på dansk jord

TwoGallants-Presse2015-565x377

Rock-folk duoen Two Gallants fra San Francisco udgav i februar deres femte studiealbum We Are Undone, og nu er det så blevet tid til at vende snuden mod Danmark. 23. oktober spiller bandet i Voxhall i Århus, mens københavnerne får glæden af at opleve guitarist Adam Stephens og trommeslager Tyson Vogel på Vega d. 25. oktober.

Billetter til Voxhal koncerten kan købes via spillestedets egen hjemmeside mens billetter til Vega koncerten kan købes via Billetnet.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars