Ulver laver hippie-plade

ulver-presse2009-565x377

Norske Ulver, der må siges at være alt andet end forudsigelige, har gennem tiden lavet adskillige ekstremt radikale genre-skift. Det startede med folk-blackmetal, sidenhen blev det artrock, så elektronisk, og nu spiller de dyster eksperimenterende musik.

Nu overrasker bandet endnu engang ved at lave en coverplade med 60’er-numre af bands som f.eks. The 13th Floor Elevators, Byrds, Jefferson Airplane, Electric Prunes m.fl.

Er du nysgerrig efter hvordan 60’erne lyder efter en tur gennem Ulvers maskineri, kan du lige nu lytte til  Electric Prunes-nummeret “I Had Too Much To Dream Last Night” på Ulvers MySpace-side.

Der er endnu ikke nogen konkret udgivelsesdato på pladen.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar