Underground Music Awards har de nominerede klar

I løbet af marts måned modtog Underground Music Awards en masse mails fra håbefulde musikere, der mente, at netop deres band har det der skal til for at vinde en af kategorierne i Underground Music Awards. I løbet af april måned har et dommerpanel – bl.a. bestående af undertegnede – valgt ud og fundet frem til de nominerede, der kan ses herunder.

I løbet af maj og juni vil juryen finde de endelige vindere, der vil blive offentliggjort i Pumpehuset den 19. juni. Til dette arrangement vil følgende bands spille: Lady Smita, Vilhelm, The Kites, Trusted, Few, Farven Fornem, Artificial Brothers samt BandBase legatvinderen, der offentliggøres 19. maj. Det koster 75 kroner at komme ind.

De nominerede er:

Hip Hop:
Dialekten
Boom Quips
Mcnatet
Mikkel Mund
Dafuniks
EagGer StUnn

Pop:
The Green Lives
Coco Moon
ANNASAID
Gustav Wolter
Anna Rosenkilde

Rock:
Stream City
Minor Collective
Vola
Waking Life
Mescalin Baby
Dream Jockey

Alternative:
Straight From The Harp
Hunch Bettors
The Enfant &… The Quit
Before The Show
Magnus Fra Gaarden

Metal:
Third Eye
The Interbeing
The Revolt of Darwin
By the Patient
Destroyerboy

Electronica:
Andy Benz
180 Grader Virvar
Touch Me Thermo
EIM ICK
Harpcore

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar