Valient Thorr kommer til København til juni

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Sidst vi havde fornøjelsen af at have amerikanske Valient Thorr på besøg i København, var i 2007 som opvarmning for Fu Manchu på deres Europa-tour.

Bandet mener selv de er rock’n’roll frelsere fra planeten Venus, og live er Valient Thorr da også helt på toppen. Med navne som Valient Himself, Eidan Thorr, Voiden Thorr, Lucian Thorr og Dr. Professor Nitewolf Strangees er tonen ligesom slået an, og på en scene er de fem helt ustyrlige.

Til sommer har Gearbox Agency været så elskværdige at hente bandet tilbage. Valient Thorr spiller på Loppen i København d. 26. juni, hvor danske President Fetch varmer op.

Lyt til Valient Thorr på www.myspace.com/valientthorr

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar