Valient Thorr til København til juni

Foto: Claus Michaelsen

Alle der har oplevet amerikanske Valient Thorr på en scene, må give undertegnede ret i, at der er tale om et af de mest energiske live-bands der findes. Sidst de gæstede Danmark, var under sidste års Roskilde Festival, hvor de nærmest væltede Odeon-scenen.

Til sommer får Københavnerne chancen for at opleve Valient Himself (det kalder forsangeren sig selv) og hans kumpaner Eidan Thorr (guitar), Dr. Professor Nitewolf Strangees (bas), Lucian Thorr (trommer) og Sadat Thorr (guitar) i mere intime rammer, når bandet spiller på KB18 i Kødbyen d. 24. juni.

Som support har Valient Thorr danske President Fetch.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar