Vanguard Festival tilføjer tre nye navne

VanguardFestival-Logo2015-565x377

Den københavnske Festival Vanguard, der fokuserer på genrerne hiphop, R&B, soul, funk og reggae har allerede offentliggjort kunstnere som DJ Premier, Madvillain, Bikstok, Bunny Wailer, Lee Fields & The Expressions, S!vas, Kool Keith & KutMasta Kurt. Men nu kan festivalen tilføje yderligere tre kunstnere med Mobb Deep, Jay Electronica og The Blackbyrds.

Vanguard Festival finder sted i Søndermarken i København den 31. juli og 1. august, billetter kan købes via Billetlugen.

 

 

 

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars