Vil du spille guitar med Billy Talent?

Foto: Dustin Rabin
Foto: Dustin Rabin

Som flittige læsere af diskant.dk måske vil vide, så er der et nyt album med Billy Talent på trapperne. Nu har bandet offentliggjort, at Billy Talent III ikke kun kommer i en almindelig udgave, men også en speciel deluxe edition.

Deluxe udgaven indeholder udover selve albummet også en ekstra cd, hvor guitarsporet er blevet fjernet, så man kan stå derhjemme og svinge med håret mens man selv lægger guitar på. Titlen på den udgave er Guitar Villain, og udover den ekstra cd får man også to plakater med akkorderne til sangene og tidlige demoudgave af fire af sangene fra albummet.

Guitarist Ian D’Sa udtaler bl.a. følgende:

A guy at our label came up with this brilliant idea and it’s never been done before. We thought it was genius, so we went ahead with it. We haven’t really been on Guitar Hero, so we thought, ‘Lets make our own.’ It’s basically for the guitarists who want to play along with Billy Talent III. Sometimes [the] tabs people make are a little wrong because I play in a different tuning and a different styling. The good thing about the deluxe pack is I looked over all the tabs myself and went through everything and everything is bang on with the way I play it.

Billy Talent er i øjeblikket på tour med Rise Against og Rancid, men der er ikke meget der tyder på, at vejen bliver lagt forbi Danmark.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar