Wacken Open Air starter ud med store navne

Den tyske festival Wacken Open Air, er for metal-folket, hvad Mekka er for muslimerne. Hertil valfarter tusindvis af metalfans fra hele verden en gang om året for at opleve en festival, der i den grad er tilegnet metalgenren.

Allerede nu tegner programmet for næste års festival til at blive en sprængfarlig cocktail, da arrangørerne lægger hårdt ud med hovednavne som Iron Maiden, Mötley Crüe og Slayer. I den kommende tid vil festivalen offentliggøre flere navne, og det skal blive spændende at se, hvad man trækker op af hatten.

Følg offentliggørelsen på Wacken Open Airs website.

Festivalen finder sted fra d. 5. – 8. august 2010 i Wacken, der ligger i Nordtyskland.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar