Weezer offentliggør albumcover. Lyt til nyt nummer

Det er ikke ligefrem smukke covers, der har prydet Weezers seneste albums. Det næste album i rækken, Hurley, der udkommer på Epitaph den 14. september, bliver ingen undtagelse. Coveret – som kan ses herover – prydes nemlig af Jorge Garcia, der spillede rollen som Hurley i sci-fi serien Lost.

Om valget udtaler Weezer-frontmand Rivers Cuomo følgende til Spinner:

I just loved this photo of Jorge Garcia – it just had this amazing vibe. We didn’t want to do a fourth self-titled record and we knew people would refer to it as ‘the Hurley record’ even if left it without that title, so we just called it ‘Hurley.’ No words are on the cover because all we wanted was his amazing face.

Nedenfor kan man høre “Memories”, der er første singleudspil fra Hurley. Der er ikke sluppet så meget ud om albummets øvrige numre, men det er sikkert, at nummeret ”Run Away” er skrevet sammen med den altid flittige Ryan Adams.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar