Wilco og Feist i duet

wilco-usa-press2008-300x300

Feist og Wilco har tidligere slået pjalterne sammen. Tidligere på året lavede de et cover af Woodie Guthries ”Jolly Banker”, som skulle være med til at indsamle penge til Woody Guthrie Foundation & Archives.

På det seneste Wilco album Wilco (The Album), er det muligt at høre en duet mellem forsanger Jeff Tweedy og Feist på nummeret “You and I”. Ved flere af bandets koncerter i USA har Feist tilmed medvirket på nummeret, mens vi her i Europa bare må ærgre os over at vi ikke kunne være til stede.

Men heldigvis for os der ikke var med til koncerterne, er det nu muligt alligevel at opleve duetten, da Wilco og Feist for nylig optrådte med nummeret i David Letterman.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar