Wilco på vej med sit syvende studiealbum

wilco-usa-press2008-300x300

Ud af asken fra legendariske Uncle Tupele voksede det fremragende americana-band Wilco. Bandet har siden udgivet seks studiealbums – og nu er et syvende på vej. I løbet af juni vil bandet udgive et endnu ubetitlet album, der følges op af en intensiv tour.

Det meste af albummet er ifølge Rolling Stone Magazine blevet indspillet i New Zealand i sidste måned, og på trods af, at vi endnu har en albumtitel til gode, så har vi et par sangtitler: “Wilco, the Song” , “Deeper Down”, “My Country Has Disappeared”, “Sunny Feeling” og “One Wing”.

Sidst Wilco udgav et album var i maj 2007, hvor Sky Blue Sky blev sendt på gaden.

Kan man ikke vente helt til juni med at høre nyt fra Wilco, så har bandet også en anden udgivelse på vej. Den 18. april udkommer nemlig dvd’en Ashes of America – se en trailer her. Hvis den bare er tilnærmelsesvis lige så god som I Am Trying to Brake Your Heart fra 2003, så er der virkelig noget at glæde sig til.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar