Wolf Parade udgiver nyt album næste år

Foto: Shane Ward
Foto: Shane Ward

Rygtet om, at Walf Parade stod foran en opløsning bliver nu afkræftet. De canadiske indierockere har nemlig annonceret, at de udgiver et nyt album i 2010. Det kommende album har stadig ingen releasedato eller titel, men ifølge producer og trommeslager Arlen Thompsons skriverier på bandets hjemmeside, så skulle det være klar i løbet af foråret:

The record is going well. We’re just starting songwriting. We’ll be in the studio tracking at [Montreal’s] Hotel2Tango at the end of February and are trying to have the record finished by early spring.

Selvom Wolf Parade ikke har udgivet noget i år, så har bandmedlemmerne ikke slappet af af den grund. Således har Spencer Krug udgivet Dragonslayer med Sunset Rubdown og Enemy Mine med Swan Lake i år, og næste år er han klar med solo-ep’en under navnet Moonface. Den kan faktisk allerede hentes helt gratis her. Wolf Parades Dan Boeckner har udgivet Face Control med bandet Handsome Furs som han har semmen med sin kone Alexei Perry.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar