Woven Hand kommer til Danmark

davideugeneedwards-2008-565x377

I januar måned kårede vi har på diskanten 00ernes tredive bedste albums. Ottendepladsen blev indtaget af 16 Horsepowers’ Secret South. Den altoverskyggende frontmand i det nu hedengangne band kommer nu til Danmark og giver koncert med sit soloprojekt Woven Hand. Selvom Woven Hand er Edwards’ projekt, så kommer han ikke alene; med sig har han en bassist, en trommeslager og en keyboardspiller.

Første gang undertegnede så David Eugene Edwards live var på Lille Vega tilbage i 2004, hvor den gotisk mester kun bevæbnet med banjo og dommedagsvokal fik hele salen til at vibrere. Dengang havde han Br. Danielson og Sufjan Stevens til at varme op for sig. Hvem det bliver denne gang vides endnu ikke.

Woven Hand giver koncert i Vega i København 23. maj og i VoxHall i Århus 24. maj.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

1 kommentar

Skriv et svar