31.05.07 – Taxi Taxi – Spot Festival 2007

spotfestival-dk-logo-2007-565x377

Spot Festival – Torsdag: Taxi Taxi

De to purunge svenske søstre og singer/songwriters, åbnede pre-spot på pAKHUSET. Der var fyldt til bristepunktet foran scenen, og der gik snak i krogene om dette indie singer/songwriter band der havde taget hele vejen fra Stockholm for at spille til pre-spot. Desværre for hele feelingen af koncerten var lyden så lav, at al den snak der foregik i lokalet samtidig simpelthen overdøvede alt andet end vokalen, hvilket gjorde sangene for monotone, og fik mange folk til at virke næsten ligeglade med koncerten. De to piger lever højt på vokalen og deres charme, der bestemt er deres stærkeste sider. Selve melodierne er ikke videre nyskabende, men ganske hyggelige. Når det er sagt, stod der altså også en hel del mennesker helt oppe foran scenen, hvor det til tider var muligt både at høre klaver og guitar. Men det meste af publikumskontakten og intimiteten gik tabt da Taxi Taxi ikke helt fik fanget publikum i tide.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *