Download Sophias coverversion af Ryan Adams nummer

sophia-usa-presse2009-565x350

Sophia, med Robin Proper-Sheppard i spidsen, er i øjeblikket i studiet for at færdiggøre efterfølgeren til 2006-pladen Technology Won’t Save Us. Og selvom man bruger mere end 10 timer om dagen i studiet, er det ikke ensbetydende med, at det ikke stadig kribler i fingrene, når dagen er omme.

Mellem optagelserne (læs: om natten) har Robin Proper-Sheppard fundet overskud til at indspille cover-versioner af nogle af hans favoritnumre, og første eksempel på resultatet er Ryan Adams “Call me on your way back home”; hvor det bare er forsangeren og hans guitar.

Klik her for at lytte til “Call me on you way back home”!

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *