Malk de Koijn spiller på Roskilde Festival

malkdekoijn-presse2009-565x377

Siden 2004 har der været stille omkring et af dansk hip-hops mest elskede navne: Malk de Koijn. Der har aldrig officielt været tale om en opløsning, men det så sort ud, da man siden kunne opleve flere af bandets medlemmer i andre sammenhænge (senest Blæs Bukki i Balstyrko sammen med Ane Trolle). Mange fans har dog gennem årene håbet på endnu en mulighed for at se Malk de Koijn i aktion igen.

Og som et forsinket påskeæg fra Roskilde Festival til Danmarks hip-hop folk, er det netop offentliggjort, at Malk de Koijn efter fem års pause spiller en ekslusiv koncert på dette års festival. Koncerten er sommerens eneste mulighed for at opleve Blæs Bukki, Geolo G og Tue Track live.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *