AFI har sit ottende album på vej

afi-presse-2006-565-377

Så er AFI ved at være klar til at skyde sit ottende album af sted. Bandets bassist Hunter Burgan annoncerede forrige aften på Twitter, at efterfølgeren til 2006’s Decemberunderground bliver udgivet den 29. september.

AFI begyndte indspilningerne til det nye album, Crash Love, tilbage i november 2008 sammen med producer David Bottrill (Peter Gabriel, Muse, Tool).

Siden Decemberunderground har bandets medlemmer hver især haft forskellige projekter kørende. Frontmand Davey Havok har startet sin egen tøjkollektion, Havok og guitarist Jade Puget har indspillet electoalbummet Cexcells (2007) under navnet Blaqk Audio, og Hunter Burgan har dannet sit eget band, The Force, og været med på Tegan And Sara’s The Con.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *