Lyt til nyt fra band med Refused-medlemmer

Foto: Lisa Lee
Foto: Lisa Lee

I 1998 gik et af hard core-verdenens helt store bannerførere Refused i opløsning. Refused var med til at ændre hard core-genren med deres sidste album The Shape Of Punk To Come, der med fri hånd blandede old school hardcore med alskens andre stil-indtryk.

Efter mere end ti år, er to af bandets medlemmer nu atter begyndt at lave musik sammen. Dennis Lyxzén (The (International) Noise Conspiracy) og David Sandström er gået sammen i bandet AC4, der spiller intens old school hardcore/punkrock. AC4 har udgivet en selvbetitlet plade, der er ude på Lyxzéns eget selskab Ny Våg.

Tracklisten indeholder følgende numre:
1. Detonate
2. Where Are The Kids
3. I Wanna Go
4. The Same Fight
5. Assassinate
6. Fuck The Pigs
7. I Can Do It
8. Bow Down
9. It Catches Up
10. My Condition
11. Pigs Loose
12. Over In A Second
13. Lets Go To War
14. Coptown
15. This Is It

Du kan høre nummeret “Lets Go To War” på AC4’s MySpace-side.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *