Cancer Bats indspiller Beastie Boys’ “Sabotage”

Foto: Cindy Frey
Foto: Cindy Frey

Canadiske Cancer Bats kunne senest opleves i Danmark på Roskilde Festival, hvor de leverede et overordentligt overbevisende show. Selvom det var højlys dag, kom hardcore-punk-bandet i den grad ud over scenekanten.

Cancer Bats har tidligere Indspillet cover-versioner af numre uden for deres egen genre, og det er blevet genindspilninger af sange med Tegan And Sara, Murder City Devils og The Faint.

Og publikum til sidste sommers Roskilde Festival fik også en smagsprøve på en noget anderledes version af Beastie Boys’ “Sabotage”. Et nummer, som Cancer Bats udgiver på en EP til marts via Distort Records. Ud over “Sabotage” kommer EP’en også til at indeholde nummeret “Dead Wrong”.

Du kan se en optagelse fra Cancer Bats roskilde koncert her:

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *