Svensk supergruppe mod mobning

Soilwork til DMeA 2008

Mobning er et alvorligt problem rundt omkring i landets skoler, og på den anden side af sundet har man indset, at det er ved at være tid til at hanke op i ungdommen.

En supergruppe under navnet Sweden United har nemlig indspillet anti-mobbesangen “Open Your Eyes”, der udkommer som single d. 11 oktober via Supernova Records. Idéen til Sweden United kom fra Scarpoint trommeslager Erik Thyselius, der sammen med resten af sit band har stået for at komponere og indspille musikken til nummeret. Vokaldelen har sangere som bl.a. Björn “Speed” Strid (Soilwork – billedet) , Jens Kidman (Meshuggah), Anette Olzon (Nightwish), Zak Tell (Clawfinger) og Peter Tägtgren (Hypocrisy, Pain) stået for.

Musikken er indspillet hos Clawfingers Jocke Skog og mixet af Jens Bogren (Amon Amarth, Opeth, Katatonia, Paradise Lost m.fl.), mens vokaldelen er indspillet i forskellige studier rundt omkring i Sverige og USA.

Den samlede liste over sangere på “Open Your Eyes” er (i den rækkefølge som de optræder i sangen):

– Jens Kidman (Meshuggah)
– Jimmie Strimmel (Dead By April)
– Anette Olzon (Nightwish)
– Björn “Speed” Strid (Soilwork)
– Henrik Englund (Scarpoint)
– Zak Tell (Clawfinger)
– Martin Westerstrand (Lillasyster)
– Tom S. Englund (Evergrey)
– Peter Tägtgren (Hypocrisy, Pain)

Lyt til “Open Your Eyes” her:

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *