ESP udgiver “Reign In Blood” jubilæums guitar

I 1986 udgav amerikanske Slayer med Reign In Blood en af hjørnestenene inden for thrash metal. Mange andre kunstnere har siden hen udråbt dette mesterværk som værende blandt deres største inspirationskilder, og 25 år senere er det nu blevet tid til at fejre jubilæet.

Guitarproducenten ESP sender nemlig nu en limited edition guitar på gaden, hvor elementer fra Reign In Blood-coveret pryder forsiden. Derudover er logoet på hovedet skrevet med den klassiske Slayer-font, der er pentagrammer lagt ind i halsen, og omkring 12. bånd prydes guitaren med et Slayer logo. Guitaren har en elletræs krop, ahorn hals, 24 XJ bånd, samt en EMG 81 og en EMG 85 aktiv pickup.

Der bliver kun lavet 250 stk af guitaren, så det er med at komme hurtigt ud af busken, hvis man vil have et eksemplar.

Se mere her!

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *