Ron Sexsmith udgiver album den 1. marts

Ron Sexsmith har aldrig fået det gennembrud han har fortjent. Og det på trods af, at han har udgivet 11 studiealbums, hvoraf flere har været virkelig gode og at han på Cobblestone Runway fra 2002 endda fik hjælp fra sin fan Chris Martin (Coldplay). Hans seneste album er Exit Strategy of the Soul, der så dagens lys i 2008, og nu er der endelig nyt på vej.

På sit kommende album, Long Player, Late Bloomer, der udkommer den 1. marts har han haft den legendariske producer Bob Rock, der har produceret alt fra Metallica til Bryan Adams, til at sidde og dreje på knapperne.

Med sig på albummet har Ron Sexsmith bl.a. The Sadies’ Travis Good, Barenakes Ladies’ Kevin Hearn, Pedestrians Joel Searer og trommeslager Josh Freese, der bl.a. har spillet med bands som A Perfect Circle, The Vandals, Guns ’n Roses og Suicidal Tendencies. Derudover synger Broken Social Scenes Brendan Canning med på nummeret ”Eye Candy” sammen med Sexsmiths kæreste Colleen Hixenbaugh.

Tracklisten til Long Player, Late Bloomer:

“Get In Line”
“The Reason Why”
“Believe It When I See It”
“Miracles”
“No Help At All”
“Late Bloomer”
“Heavenly”
“Michael And His Dad”
“Middle Of Love”
“Everytime I Follow”
“Eye Candy”
“Love Shines”
“Nowadays”

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *