17.02.11 – The Good The Bad – Mirage, København

Det føltes eksklusivt at være i selskab med The Good The Bad på Mirage denne torsdag aften. Knap 100 gæster var der plads til i området omkring baren, mens TGTB fyrede den af fra deres position over/bagved baren. Deres meget unikke genre fik de leveret fremragende. De opnåede aldrig en decideret koncert-stemning i lokalet, men i stedet skabte de en cool loungestemning af den beskidte slags

The Good The Bad på The Mirage (Foto: Lars Asmussen)

Det’ sgu da meget frækt

Det giver så god mening. At koble den københavnske stripklub Mirage med danske The Good The Bad (TGTB). Mirage er baseret i det indre København og byder på ”sensual nightlife”, hvilket vil sige striptease i elegante klassiske rammer. Trioen The Good The Bad har fire års jubilæum i år, hvilket også var anledningen til aftenens koncert på denne specielle location. Trioens specielle kombination af surfrock, flamenco og western-stemning leder ofte tankerne hen på Quentin Tarantino, og den kombination kunne næsten ikke have passet bedre end på Mirage.

De tre desperados, The Adam (trommer), Johan Lei Gellett (guitar) og Manoj Ramdas (guitar), spillede på et podie øverst bag baren. Trommerne var placeret i midten flankeret af guitarerne på hver side, hvilket er gruppens faste opstilling. Bassen og vokalen savner man aldrig hos TGTB, og som trioen selv har udtalt, så kunne de ikke finde en sanger, der var interesseret i at stå bag trommesættet. Deres stemningsfyldte musik taler nu også bedst for sig selv, og det kom i høj grad til udtryk i aftenens jubilæum.

Det føltes eksklusivt at være på Mirage denne torsdag aften. Knap 100 gæster var der plads til i området omkring baren, mens TGTB fyrede den af fra deres position over/bagved baren. Deres meget unikke genre fik de leveret fremragende. De opnåede aldrig en decideret koncert-stemning i lokalet, men i stedet skabte de en cool loungestemning af den beskidte slags. De korte instrumentale numre fra pladerne From 001 to 017 og From 018 to 033 blev stort set alle spillet, og minsandten om et par eksotiske dansere ikke gæstede scenen og gav en lille dans under enkelte numre.

Bedst som jeg stod og overvejede en passende overskrift til anmeldelsen, kom min kammerat tilbage med to store fadøl i hænderne. Med det største smil udbrød han ”Det’ sgu da meget frækt”, og der havde jeg så min overskrift. Det var både frækt og godt, og kombinationen af musik, location og stemning kunne ikke have været meget bedre.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *