Jacob Faurholt på vej med nyt

I januar 2010 bosatte den danske sanger og sangskriver Jacob Faurholt sig i Berlin, hvor han til dagligt bruger sin tid på musik, samt supplere indtægten med statistroller i diverse tyske sæbeoperaer, tv-krimier og film. At der også har været tid til at skrive og indspille musik vidner en netop udsendt pressemeddelelse om. Heri står nemlig at Faurholt udgiver albummet Dark Hours den 15. august. Størstedelen af sangene er skrevet i Jacobs lejlighed i løbet af vinteren.

Det meste af albummet er indspillet samme sted. Albummet gæstes bl.a. af Kasper kaae fra CODY og Mikael Andreasen fra danske Kloster, der for nylig fik en yderst positiv anmeldelse her på siden. Udover disse medvirker også Nona Marie Invie, sanger og sangskriver i det amerikanske orkester Dark Dark Dark og Sóley fra islandske Seabear. Gæsternes bidrag er indspillet i Berlin, Reykjavik, København og USA, og efter alle indspilningerne var færdiggjort blev de sendt til eksperimental-musiker Marc Kellaway, som fik frit rum til at indspille yderligere spor, samt mikse sangene. Det var samme Marc Kellaway, der var med inde omkring Queen of Hope (2005), debuten fra Jacob Faurholt & Sweetie Pie Wilbur.

Dark Hours er landet på diskant.dk’s bord og umiddelbart virker den noget alternative måde at færdiggøre albummet på rigtig godt. Se videoen til ”Creatures in the Sea”, der er sjette skæring på det nye album, herunder. Den smukke kvindelige vokal står Sóley fra Seabear for:

Tracklisten til Dark Hours:

1. Dark Hours
2. Themes Of A Troubled Mind
3. Black Lake Lodge
4. Medicine
5. The Hoax
6. Creatures In The Sea
7. Like Cars Crashing
8. Untitled
9. Directionless
10. So Far Away
11. Hope Still Floats In The Sea

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *