At the Drive In gendannet. Mars Volta på vej med nyt

Attention! To whom it may concern: At The Drive-In will be breaking their 11 year silence. THIS STATION IS …NOW…OPERATIONAL.

Støvet har endnu ikke lagt sig efter offentliggørelsen af Refused’s gendannelse, men alligevel er der endnu en god nyhed på vej til elskere af den mere kradsbørstige musik. Ovenstående citat er nemlig taget fra At the Drive-In’s officielle Twitter-konto – og bandet er hermed genopstået efter mere end ti års pause. I første omgang er det kun i forbindelse med nogle liveshows, og om der vil komme et nyt album er nok tvivlsomt. Et af liveshowene vil være på Coachella, hvor også Refused vil spille.

Allerede tilbage i 2009 åbnede Bixler-Zavala op for en eventuel gendannelse med følgende ord:

We’ve been making amends with a lot of the members and having some really good talks with them. We’ve been trying to get our financial business in order because a lot of people have been ripping off that band really badly.

At the Drive-In gik oprindeligt hver til sidt i 2001 efter udgivelsen af deres roste tredje album, Relationship Of Command. Dengang dannede Bixler-Zavala og Omar Rodriguez-Lopez The Mars Volta mens bandets øvrige tre medlemmer dannede Sparta.

Når nu At the Drive-In nok ikke udgiver nyt, så er det godt, at Mars Volta gør. Der er hverken albumtitel eller udgivelsesdato endnu, men ifølge sanger Cedric Bixler-Zavala, så er de færdige med at indspille vokalen. Det bliver Mars Volta’s syvende album og første siden Octahedron fra 2009.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.