At The Gates pusler med en dokumentar om bandet

Foto: Niklas Sundin
Foto: Niklas Sundin

Svenske At The Gates, som netop har afluttet deres reuniontour 12 år efter bandets opløsning, har lagt et fælles statement op på den officielle At The Gates hjemmeside. Heri takker bandet for den modtagelse de har fået i løbet af touren, og takker ligeledes de forskellige medlemmers andre bands for forståelsen af vigtigheden af en At The Gates tour.

Derudover fortæller bandet i deres statement, at man i øjeblikket er ved at samle materiale til en dokumentar om At The Gates. Mon ikke den bliver del af en kommende DVD-udgivelse, som nok også vil indeholde en række koncerter, der blve optaget i løbet af touren.

Så er det bare med at væbne sig med tålmodighed…

Læs bandets statement her!

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar