At The Gates, Tsjuder og Kellermensch til Copenhell

Copenhell-Logo2018-1050x700

Copenhell tilføjer i dag seks nye navne til programmet, hvoraf svenske At The Gates, norske Tsjuder og danske Kellermensch nok er de mest interessante.

Svenske At The Gates var bannerførere inden for den melodiske Gøteborg-dødsmetal, som også talte navne som In Flames og Dark Tranquility, men på trods af stor succes gik bandet i opløsning i 1996. I 2008 blev bandet gendannet på livefronten og udgav i 2014 reunion albummet ”At War With Reality”. Siden har Anders Björler atter forladt bandet, men til maj udgiver At The Gates ”To Drink From The Night Itself” med den nye guitarist Jonas Stålhammar.

Norske Tsjuder har eksisteret i 25 år (dog med en lille indlagt pause i slutnullerne) og er dermed et særdeles rutineret band inden for black metal genren og danske Kellermensch ligger nok på papiret i festivallens yderspekter rent genremæssigt, men de esbjergensiske drenges tunge og dystre rock skal nok passe ind på festivalen.

Udover de ovennævnte er også Tremonti, Defecto og Skindred blevet tilføjet programmet, og dermed tilslutter de seks navne sig disse tidligere offentliggjorte navne:
Ozzy Osbourne, Alice In Chains, Deftones, Avenged Sevenfold, Bullet For My Valentine, Helloween, Parkway Drive, Kreator, Arch Enemy, Orm, Enslaved, Sodom, Corrosion Of Conformity, Suffocation, Crossfaith, Santa Cruz, Thy Art Is Murder og Exodus

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars