Ben Folds Five gendannes og udgiver nyt album


Så har endnu et band annonceret sin gendannelse. I forvejen har vi kunnet annoncere gendannelsen af pionererne Rufused og At the Drive-In, men også bandsne Van Halen, Happy Mondays, No Doubt, Pulp og Mazzy Star har bebudet deres gendannelse.

Nu er tiden kommet til Ben Folds Five, der ikke har udgivet et album siden de i 1999 udgav den fine The Unauthorized Biography of Reinhold Messner, men i går tweetede frontmand Ben Folds følgende:

It’s happening fo sho – Day 1 in the studio with Robert and Darren through March #NewBenFoldsFiveRecord.

Siden udgivelsen i 1999 har frontmand Ben Folds udgivet flere albums under eget navn, hvor især Rockin’ the Suburbs (2001) begejstrede undertegnede med et sandt festfyrværkeri af gode melodier. Senest har han udgivet Lonely Avenue med forfatter Nick Hornby.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.