Chris Cornell død

ChrisCornell-Press2016-1050x700

Forsangeren i Soundgarden Chris Cornell er under endnu ukendte omstændigheder afgået ved døden i går onsdag efter en koncert i Detroit. Ifølge en repræsentant for bandet var dødsfaldet meget pludseligt og overraskende.

Chris Cornell har i den grad sat sit aftryk i musikhistorien. Ikke mindst som forsanger i Soundgarden, som var en af de allerførste og helt store grungebands fra Seattle. Cornell var også forsanger i Temple of the Dog, der bestod af Pearl Jam og Soundgarden medlemmer, og som blev gendannet til en række koncerter i USA sidste år. Og Chris Cornell havde også gang i en solo-karriere, der flere gange har bragt ham til Danmark. Senest i Koncerthuset for et år siden.

Chris Cornell blev 52 år gammel.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars