Clap Your Hands Say Yeah tager en pause og udskyder pladeindspilninger

clapyourhandssayyeah-presse2008-565x350

Der har i et stykke tid floreret rygter om, at New Yorker bandet Clap Your Hands Say Yeah er på vej til at blive opløst. Men sådan går det ikke, hvis man skal tro bandet. De er nemlig nu ude og dementere rygterne, og fortælle, at de blot holder en pause fra hinanden. Derfor er der ingen albumindspilninger i den nærmeste fremtid, og den eneste koncert bandet har planlagt er den 13. februar i Brooklyn, NY.

Fans skal nok komme til at høre nyt fra bandmedlemmerne alligevel. Det forlyder nemlig, at de har gang i diverse sideprojekter; musik, skriverier, kunst og sågar et tribute band!

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar