Cliff Burton dokumentar online

For mange hardcore Metallica fans var 1986 et skæbnensår, for det var i 1986 at Metallicas bassist Cliff Burton døde i en busulykke i Sverige. Og for mange fans var Burton den bedste bassist Metallica nogensinde har haft. Efter Burton overtog Jsaon Newstead og siden Rob Trujillo.

En ny dokumentar om Burtons tidlige år har nu set lyset på Youtube. i filmen udtaler Cliffs søster Connie Burton sig bl.a om broderens barndom, mens andre centrale personer fra hans liv også kommer til orde.

Se filmen ovenfor.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars