Copenhagen Songwriters Festival afholdes 19-21. august

Mouritz/Hørslev Projektet på Roskilde Festival 2010 (Foto: Claus Michaelsen)

Under mottoet ”Celebrating Songwriters New & Known” vender Copenhagen Songwriters Festival tilbage til Onkel Dannys Plads på Vesterbro fra den 19. til den 21. august. På tre scener vil festivalen præsentere mere end 150 sangskrivere fra 12 lande.

Om festivalen står der i den udsendte pressemeddelelse:

Festivalens, som har fokus på original sangskrivning, skaber rum for optræden, netværk og udvikling for danske og internationale sangskrivere på vej op gennem vækstlaget. Alle dage byder ud over koncerter på workshops, åbne scener, late night shows og præsentationer fra mange af de danske sangskriverklubber.

Blandt de store navne på plakaten for i år er Ester Brohus, Tobias Trier, Mads Mouritz (billedet) og Tamra Rosanes. Men også navne som Ida Gard, Butzback, Martin Høybye og sikkert en hel masse andre er det værd at holde øje med. Alle de optrædende kan findes her.

Festivalen blev grundlagt i 2009 af den herboende amerikanske sangskriver Brett Perkins i samarbejde med Kulturanstalten (det tidligere KulturVesterbro).

Endagsbilletter koster 100 kr. og tredagesbilletter koster 200 kr. Billetter købes via www.billetexpressen.dk.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar