Copenhell offentliggør Alice In Chains og Deftones

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Copenhell har i dag offentliggjort to sværvægtere inden for den amerikanske hårde rock, og helt sikkert to navne der alene vil trække en del publikummer.

Alice In Chains var et af 90’ernes tungeste grungebands (nogle vil endda vægre sig ved at kalde dem grunge), men efter forsanger Layne Staley’s alt for tidlige død i 2002, så det sort ud for bandets fremtid. Men i William DuVall fandt bandet en værdig erstatning og kunne dermed i 2009 udgive albumet ”Black Gives Way To Blue”. Fire år efter kom ”The Devil Put Dinosaurs Here” og i løbet af 2018 forventes Alice In Chains at udgive nyt materiale.

Deftones var et af hovednavnene på den allerførste Copenhell tilbage i 2010 og vender nu tilbage til festivalen – stadig som et af de helt store navne på plakaten.

De to bands tilslutter sig de tidligere offentliggjorte navne som: Ozzy Osbourne, Avenged Sevenfold, Bullet For My Valentine, Helloween, Parkway Drive, Kreator, Arch Enemy, Orm, Enslaved, Sodom, Corrosion Of Conformity, Suffocation, Crossfaith, Santa Cruz, Thy Art Is Murder og Exodus

Copenhell finder sted på Refshaleøen i København fra d. 21.-23. juni.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars