Countrylegenden Loretta Lynn har to albums i støbeskeen

lorettalynn-presse2008-565x350

74-årige Loretta Lynn er i gang med at lave opfølgeren (eller rettere: opfølgerne!) til succesalbummet Van Lear Rose (2004). Det ene af de to albums, er et album med nye numre, der forventes at være klar til udgivelse i løbet af foråret.

Det andet album er genindspilninger af gamle nr. 1 hits. Dette album forventes at kunne findes i butikkerne til sommer og er produceret af John Carter Cash – June Carter og Johnny Cash’ eneste fælles barn. Ideen til albummet har Loretta fået ved sine live-koncerter, hvor folk har vist sig at være meget glade for mange af de gamle numre. Og med et debutalbum, der blev udgivet helt tilbage i 1963, så der nok numre at vælge imellem.

Loretta Lynns Van Lear Rose var i øvrigt produceret af Jack White, der også spillede guitar og sang på flere af albummets numre.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar