Download Sophias coverversion af Ryan Adams nummer

sophia-usa-presse2009-565x350

Sophia, med Robin Proper-Sheppard i spidsen, er i øjeblikket i studiet for at færdiggøre efterfølgeren til 2006-pladen Technology Won’t Save Us. Og selvom man bruger mere end 10 timer om dagen i studiet, er det ikke ensbetydende med, at det ikke stadig kribler i fingrene, når dagen er omme.

Mellem optagelserne (læs: om natten) har Robin Proper-Sheppard fundet overskud til at indspille cover-versioner af nogle af hans favoritnumre, og første eksempel på resultatet er Ryan Adams “Call me on your way back home”; hvor det bare er forsangeren og hans guitar.

Klik her for at lytte til “Call me on you way back home”!

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar