Faith No More, High On Fire, Orm m.fl til Roskilde Festival

Foto: Jimmy Hubbard
Foto: Jimmy Hubbard

Roskilde Festival har tidligere offentliggjort navne som Taylor Swift, Tyler, The Creator, Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes, Alex Cameron, Deftones, TLC, Pusha-T og The Whitest Boy Alive, men nu kan festivalen tilføje yderligere 32 kunstnere til plakaten.

Og det største scoop har festivalen nok gjort med at booke Faith No More. Det er Mike Patton & Co’s fjerde gang på festivalen og 30 år efter de spillede deres første Roskilde koncert i 1990.

Derudover har Roskilde Festival bl.a også offentliggjort tunge og hårdtslående High On Fire med Matt Pike i front og de danske black metal fræsere Orm.

De 32 kunstnere er:
FAITH NO MORE (US)
FKA TWIGS (UK)
ANDERSON .PAAK & THE FREE NATIONALS (US)
ANGEL OLSEN (US)
FATOUMATA DIAWARA FEAT. ANGÉLIQUE KIDJO & MAYRA ANDRADE (INT)
KACEY MUSGRAVES (US)
YOUNG THUG (US)
ANNA MEREDITH (UK)
CHANCHA VIA CIRCUITO (AR)
GIRL IN RED (NO)
HEATHE (DK)
HIGH ON FIRE (US)
LOUS AND THE YAKUZA (CD)
LYDMOR X CORPUS (DK)
MC YALLAH & DEBMASTER + MCZO & DUKE (INT)
NYREDOLK (DK)
OOIOO (JP)
ORM (DK)
SAMPA THE GREAT (ZM)
SAVEUS (DK)
SPECIAL REQUEST (UK)
SQUID (UK)
TYLER CHILDERS (US)
YOUTH CODE (US)
AMANDA TENFJORD (NO)
FARATUBEN (DK/ML)
FIEH (NO)
THAIBOY DIGITAL (SE/TH)

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars