Fire tidligere Ghost-medlemmer sagsøger forsanger

Ghost-Press2016-1050x700

Bortset fra forsanger Tobias Forge, har de øvrige medlemmer i det svenske sataniske rockband Ghost haft succes med at holde deres identiteter hemmelige. Men nu har fire tidligere medlemmer af Ghost valgt at sagsøge forsanger Tobias Forge/Papa Emeritus og afslører samtidig deres identitet. De fire medlemmer påstår at Tobias Forge har tilbageholdt indtægter og forsøgt at overtage kontrollen med bandet ved at præsentere suspekte kontrakter for de øvrige medlemmer.

Det er tidligere guitarist Simon Söderberg, der har været med i bandet siden 2010, som via et opslag på sin facebookvæg forklarer hvorfor de har valgt at forfølge søgsmålet. Opslaget er ikke offentligt tilgængeligt, men der kan ses et screendump at det nedenfor.

Ifølge Söderberg har Tobias Forge stået for økonomien i bandet, og Forge har påstået at bandet ikke har tjent specielt mange penge, således at medlemmerne ikke har kunnet få udbetalt et overskud. Det mener de tidligere medlemmer naturligt nok er underligt, eftersom Ghost har spillet flere hundrede koncerter, og derfor har man følt det nødvendigt at gå rettens vej.

De fire tidligere medlemmer er:
Simon Söderberg (guitar, “Alpha,” medlem siden 2010)
Mauro Rubino (keyboard, “Air,” medlem siden 2011)
Henrik Palm (guitar, “Ether,” medlem siden 2015)
Martin Hjertstedt (trommer, “Earth,” medlem siden 2014)

Ghost-FacebookLawsuitMessage-2017-1050x700

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars