Ignite og Poison Idea til 1-day Hardcore Showdown

Lørdag den 21. juli løber anden udgave af 1-Day Hardcore Showdown af stabelen i Pumpehuset i København. Sidste år stod Agnostic Front og Earth Crisis øverst på plakaten og igen i år kan 3rd Tsunami præsentere et flot program. Øverst står nemlig foreløbigt hardcore punk-legenderne Poison Idea, der ikke har udgivet et album siden 2006 – men som i år har fået ny aktualitet med udgivelsen af Darby Crash Rides Again: The Early Years, der er sammensat af gamle demoer og andre sjældenheder.

På plakaten ved siden af Poison Idea står de knap så hårdtslående Ignite, der er garant for hardcore fra den mere melodiøse ende af spektret. Som det er tilfældet med Poison Idea, så ligger den seneste regulære albumudgivelse for Ignite også tilbage i 2006. Foreløbigt er intense Trapped Under Ice, Municipal Waste og danske Night Fever også blevet offentliggjort.

Billetsalget til 1-day Hardcore Showdown er startet på Billetlugen – og flere bands er på vej til offentliggørelse.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.