I’m Kingfisher spiller debutalbum på Studenterhuset

Foto: Anna Branhede
Foto: Anna Branhede

Efter at have udgivet tre albums i eget navn, introducerede den svenske singer/songwriter Thomas “Denver” Johnsson i 2010 sit alias I’m Kingfisher og udgav debuten Arctic under det navn. Pladen blev kaldt “et lille mesterværk” i Gaffa, Undertoner kaldte den “så fandens smuk” og her på siden skrev Morten Wamsler at Arctic var “et af årets stærkeste og mest dragende mesterværker”. Også i udlandet var der interesse omkring pladen, hvor bl.a britiske Uncut gav pladen en god anmeldelse.

Siden har I’m Kingfisher udsendt Avian i 2014 i og senest Transit i 2018.

I forbindelse med at københavnske Accelerator Records for nyligt har genudgivet Arctic på vinyl, spiller I’m Kingfisher d. 1. juni en speciel koncert på Studenterhuset i København. Til koncerten på Studenterhuset støver I’m Kingfisher de gamle Arctic-numre af og spiller et specielt set til lejligheden.

Der er gratis entre til koncerten, og et facebook-event kan tilgås her.

 

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars