Katatonia til Amager Bio d. 14. november

Den svenske kvintet Katatonia var sammen med bl.a. Paradise Lost og My Dying Bride et af de helt store death/doom-bands tilbage i de tidlige halvfemsere. Siden er der sket en del med det efterhånden aldrende band, der blandt andet har inkorporeret elektroniske elementer i sin musik.

Sidste år gav Katatonia koncert i Lille Vega i forbindelse med tiårs-jubilæet på 2001s Last Fair Deal Gone Down. Denne gang kommer bandet dog med helt nyt materiale. Den 27. august udkommer nemlig opfølgeren til 2009s Night is the New Day – et album der scorede 9/10 her på siden med overskriften: ”Et album uden sidste salgsdato”. Det kommende album bærer titlen Dead End Kings.

Koncerten med Katatonia finder sted i Amager Bio, onsdag den 14. november, og billetsalget starter mandag den 16. juli, kl. 10.00 via BILLETnet.dk og på landets posthuse.

Med som opvarmning har Katatonia franske Alcest.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.