Lis Er Stille på vej med nyt


Det danske rockband Lis Er Stille udgiver sit fjerde album, NOUS, den 20. februar. Albummet følger op på Amp-train (2006), Apathobvious (2007) og The Collibro (2010), hvor sidstnævnte førte til en de sjældne 10er-karakterer her på siden.

Det nye album indeholder seks massive numre, der ifølge den udsendte pressemeddelelse ”både vender blikket mod en fremtid fyldt med håb uden sikkerhed og samtidig trækker tydelige spor tilbage mod historien. Råstyrken fra The Collibro (2010), skønheden fra Apathobvious (2007) og det episke krafttema fra Amp-train (2006) smelter sammen til en helstøbt lyd af et orkester, der til det sidste tror på stien og substansen.”

Numrene er skrevet og indspillet i udkanten af Århus i Lis Er Stilles eget studie Cube of Eternal Doom. Lis Er Stille spiller enkelte koncerter i Danmark og udlandet til foråret og vender tilbage på en fuld turné i efteråret.

NOUS udgives i første oplag som en unik limited edition-cd, der er designet af trommeslager Jon Gotlev og håndsamlet fra bunden af bandets medlemmer i 1000 eksemplarer. Se coveret blive skabt her:

THE CRE▲TION OF NOUS from NO HEROES on Vimeo.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.