Lyt til endnu et nummer fra Sky Architects kommende album


På lørdag udgiver det danske band Sky Architects albummet The Promise of Tomorrow, der følger op på sidste års ep The Reflection. I den anledning streamer vi her på diskant.dk et nyt nummer fra albummet hver dag op til udgivelsen. Hvert nummer vil blive ledsaget af en kort beskrivelse fra bandets side.

Det andet nummer vi kan præsentere for jer er ”Breach These Walls”, der ligger som syvende skæring på albummet. Om det nummer skriver bandet:

En udspringer af nummeret “These Walls” fra vores forrige EP. Her var der et stykke med trommemaskine og klaver som blev ret vildt. Men efter et par snakke om at det kunne være sjovt at lave noget med dubstep, tog vi kontakt til Asger Bruun som legede med på en koncert vi holdt, hvor han havde erstattet det stykke vi normalt selv spillede. Da vi skulle lave pladen fik vi ideen til at skrive nummeret om til et selvstændigt track, og så udgive det som en digital b-side, senere hen. Men det lød simpelthen så fedt, at vi nåede frem til at inkludere nummeret på pladen.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.