Malk de Koijn spiller på Roskilde Festival

malkdekoijn-presse2009-565x377

Siden 2004 har der været stille omkring et af dansk hip-hops mest elskede navne: Malk de Koijn. Der har aldrig officielt været tale om en opløsning, men det så sort ud, da man siden kunne opleve flere af bandets medlemmer i andre sammenhænge (senest Blæs Bukki i Balstyrko sammen med Ane Trolle). Mange fans har dog gennem årene håbet på endnu en mulighed for at se Malk de Koijn i aktion igen.

Og som et forsinket påskeæg fra Roskilde Festival til Danmarks hip-hop folk, er det netop offentliggjort, at Malk de Koijn efter fem års pause spiller en ekslusiv koncert på dette års festival. Koncerten er sommerens eneste mulighed for at opleve Blæs Bukki, Geolo G og Tue Track live.

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

1 kommentar

Skriv et svar