Mastodon hinter til det kommende album

Foto: Jimmy Hubbard
Foto: Jimmy Hubbard

Det er nok gået de færrestes næse forbi at Mastodon har en humoristisk åre, og i en ny syret web-video viser bandet igen, at det bestemt ikke må være kedeligt at være inde i hovederne på Mastodons medlemmer.

I videoen er trommeslager Brann Dailor bl.a iscenesat som en anonym informant, der kender både det kommende albums titel og releasedato, men han tør ikke at sige det. Herudover agerer bandet i videoen iført forskellige masker mens de bl.a indspiller i studiet og kører bil.

Det eneste man får ud af videoen er at indspilningerne til Once More ‘Round The Sun efterfølgeren er i gang, og at en releasedato er rykket nærmere.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars