Metallica bekræftet til Copenhell 2022

Metallica-Press2015-1050x700

Copenhell prøver i den grad at kompensere for de to aflyste festivaler i 2020 og 2021 ved at booke et lineup til 2022-udgaven, der i den grad ikke mangle store navne. Hidtil har festivalen offentliggjort sværvægtere som Iron Maiden, Kiss, Judas Priest og Mercyful Fate sammen med bl.a Opeth, The Hellacopters, Emperor og Bad Religion.

Men nu smider Copenhell så lige det vel nok største metalnavn oven i hatten, da festivalen kan bekræfte at Metallica spiller på Copenhell i 2022.

Festivaldirektør Jeppe Nissen udtaler:

”Det er en fuldstændigt gigantisk ære for os kunne at præsentere så stort et band for COPENHELLs publikum. Folk har nu i flere år hungret efter at komme på festival, og de har beholdt deres billetter i troen på, at vi nok skulle vende hårdt tilbage. Og så gør vi det med det største band i rock- og metalmusikkens historie og med en af de stærkeste festivalplakater på dansk jord nogensinde.”

Da Metallica spiller onsdag d. 15. juni 2022, opgraderes opvarmningsdagen til en fuld festivaldag, så Copenhell i 2022 bliver en 4-dages festival.

Tags from the story
, ,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars