Mother Love Bone gendannet

Før Pearl Jam blev til Pearl Jam, spillede Jeff Ament og Stone Gossard i Mother Love Bone, men da bandets forsanger Andrew Wood døde af en overdosis kort før udgivelsen af debutalbummet Apple, gik bandet efterfølgende i opløsning.

Soundgarden forsanger Chris Cornell gik kort efter sammen med Jeff Ament, Stone Gossard, Mike McCready og Matt Cameron (alle i det nuværende Pearl Jam) og dannede som en tribute til Andrew Wood Temple Of The Dog.

Men forleden blev Mother Love Bone gendannet til en velgørenhedskoncert for organisationen SMASH, der sørger for sundhedsforsikringer til musikere i Seattle. Andrew Wood var erstattet af forskellige sangere, og en video kan ses her ovenfor.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars