Ny Bokassa video

Norske Bokassa er blevet Lars Ulrichs darlinge, og så er det jo nærliggende for den danske trommeslager at hive dem med på tour. Derfor er nordmændende sammen med Ghost for tiden support for Metallica på en længere Europa-tour.

Og det er jo med at smede mens jernet er varmt, som man siger, så Bokassa har smidt en musikvideo til nummeret “Mouthbreathers Inc.” på gaden. Videoen handler om en selvmordskult under jordens snarlige destruktion af en komet.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars