Ny Soundgarden koncertfilm på vej

“Live From The Artists Den” er en Emmy-vindende amerikansk TV-serie, som optager kunstnere på specielle steder eller venues. Soundgarden blev således også optaget til programmet til deres sidste koncert under deres vintertour i 2013 på The Wiltern i Los Angeles.

Indtil nu har det ikke været muligt at se eller høre koncerten i fuld længde, men det rådes der nu bod på med udgivelsen under titlen Live From The Artists Den, som udkommer både på Blue-ray, vinyl og CD, og som også vil være tilgængelig i en delux-box. Hele herligheden kan bestilles nu her.

Se traileren til udgivelsen foroven.

 

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars