Ny video fra Demon Head

22. februar smider danske Demon Head deres kommende album Hellfire Ocean Void via finske Svart Records. Men allerede nu er det muligt at lytte til et nummer fra pladen, da bandet har offentliggjort en video til nummeret “The Night Is Yours”.

Hellfire Ocean Void der er bandets tredje album fortsætter Demon Head deres rejse udi diabolsk, mørk rock, hvor melodiøse linjer, kompromisløshed og en tydelig kærlighed til klassisk, metallisk hård rock forenes og skaber et signifikant og fandens catchy udtryk.

 

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars